Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Inmiddels ben ik ook steeds meer met art journaling bezig.

Het werken met verf, inkt, sprays, stencils e.d. is ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Het is dan ook super dat ik lid van het designteam mag zijn bij Dutch Doobadoo en bij Pronty. Want daar komen veel gave materialen vandaan, die ik graag hierbij gebruik.


Door mijn eigen creaties te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.




maandag 22 januari 2024

Rainbowdays Pronty Crafts dag 8: de regenboog.

 Goedemorgen.

Na een week vol kleur, is het vandaag op de facebookpagina van Pronty Crafts and Friends de dag voor de laatste uitdaging: de regenboog.


En met het papier uit de Pay it Forward collectie van Pronty, was het geen probleem om met dit thema een pagina te maken.


Omdat ik bij de groene pagina spray inkt gebruikt had, heb ik dit bij de overloop pagina weer gedaan. Ook zie je een afdruk van het stencil en een stempelafdruk van een etiket terug. Dit had ik op de vorige pagina's ook gebruikt.

Daarna heb ik het Paisley stencil uit de Pay it Forward lijn op mijn papier gelegd en heb met blending tools de verschillende kleuren Distress inkt aangebracht.





Nadat ik dit gedaan had, zag mijn stencil er zo uit. Ik heb het stencil iets nat gesprayed met een mini mister en het stencil op een vel aquarelpapier afgedrukt. Dit is een mooie achtergrond om nog een keer te gaan gebruiken. Sorry, ik ben vergeten er een foto van te maken.


Op sommige vellen papier uit de Pay it Forward collectie komen veel (regenboog) kleuren bij elkaar.
Van het papier heb ik een aantal stroken gescheurd en op deze pagina's gebruikt.
Natuurlijk zie je ook nu weer dat ik de naaimachine erbij gepakt heb en staan er ook weer quotes op de pagina (een sticker quote en een quote met gouden embossingpoeder).
De zwarte quote is afkomstig van het stickervel vol quotes uit deze Pay it Forward collectie.
De vlinder is te vinden op een tag die in de papierset erbij zit. Deze heb ik uitgeknipt. Qua kleur vond ik de vlinder ontzettend goed bij deze pagina passen.
Op de linker pagina heb ik wat tule en geverfd verbandgaas achter de vlinder verwerkt.

Dit was mijn laatste pagina voor deze #rainbowdaysprontycrafts2024.
Mocht je mee willen doen, ga dan naar de facebookpagina van Pronty Crafts and Friends en plaats daar je creaties.
1 Februari maak ik daar bekend wie de give away gewonnen heeft. Je maakt hier kans op door minimaal 3x mee gedaan te hebben. En als je Pronty materialen bij je creaties gebruikt hebt, maak je een keer extra kans.

Fijne dag verder, groeten Hanny.

Geen opmerkingen: