Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Inmiddels ben ik ook steeds meer met art journaling bezig.

Het werken met verf, inkt, sprays, stencils e.d. is ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Het is dan ook super dat ik lid van het designteam mag zijn bij Dutch Doobadoo en bij Pronty. Want daar komen veel gave materialen vandaan, die ik graag hierbij gebruik.


Door mijn eigen creaties te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.




zondag 9 april 2023

Take every chance.

Hallo allemaal.

Take every chance, good luck..... is de tekst op deze art journal pagina.
Helaas liggen die kansen niet altijd voor het oprapen, maar er zijn momenten dat je er maar gewoon het beste van moet maken. Het is soms niet anders.

Bij deze art journal pagina heb ik de nieuwe mask met de cijfers gebruikt.
Deze masks zijn onderdeel van de nieuwe Dream, Plan, Do collectie van Dutch Doobadoo, een collectie die uitgebracht is als een Planner collectie. Maar voor zoveel meer creatieve doeleinden te gebruiken is.
Komende week is deze nieuwe Planner collectie in de winkels verkrijgbaar.
Naast masks, wordt er papier, chipboard en tekststickers uitgebracht.

De mask heb ik in combinatie met de structuurpasta van Dutch Doobadoo gebruikt.
Hier overheen heb ik de Lindy's magical shakers gebruikt.


Het cluster op deze pagina maakte ik al eerder met allerlei materialen die overgebleven waren van eerdere projecten die ik maakte en nog op mijn bureau lagen.

Dit was mijn inspiratie weer voor vandaag.
Fijne Paasdagen allemaal.

Groeten Hanny.

Geen opmerkingen: