Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Inmiddels ben ik ook steeds meer met art journaling bezig.

Het werken met verf, inkt, sprays, stencils e.d. is ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Het is dan ook super dat ik lid van het designteam mag zijn bij Dutch Doobadoo en bij Pronty. Want daar komen veel gave materialen vandaan, die ik graag hierbij gebruik.


Door mijn eigen creaties te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.




woensdag 16 februari 2022

100 DayProject dag 2,3 en 4.

 Hallo bloglezers.

Het is heerlijk om aan het einde of begin van de dag even bezig te zijn met een klein project.
Voor vandaag heb ik ook al mijn uitwerking klaar. En eigenlijk vind ik het jammer om al hiermee te stoppen. Ik heb gewoon zin om vooruit te gaan werken.....
Maar dan ga ik compleet voorbij aan de gedachte achter het #100 DayProject2022 (elke dag even creatief bezig zijn). Dus dat ga ik maar niet doen, want dan mis ik de uitdaging om morgen ook iets creatiefs op te pakken.


Dit is de uitwerking van dag 2 en 3.
Die tekening van de schildpadjes komt van een heeeeele oude verjaardagskalender. Destijds heb ik de afbeeldingen bewaard, want ze zijn zo leuk om ooit nog eens wat mee te gaan doen. Ik denk dat ik de afbeeldingen die er nog liggen maar eens vaker ga gebruiken de komende 96 dagen. Op deze zelfde groene uitwerking zie je ook een transparant van een label terug. Dit is een transparant dat bij de label stempel zat toen ik deze kocht. Ook erg leuk om weer te gebruiken.
Op de uitwerking van dag 2 (met de geel/oranje tinten) heb ik koperverf zitten. Helaas zie je dit mooie effect op de foto niet terug.


En dit is de uitwerking van vandaag, nummer 4. Hierbij heb ik een speelkaart gebruikt. Deze heb ik bewerkt met blauwe verf en zwarte inkt. Ik wil vaker speelkaarten gaan gebruiken omdat dit de reden van de keuze van het formaat geweest is. Kleine projectjes maken, die niet veel tijd gaan kosten (dit is nog even een aandachtspuntje) met de stash die ik heb liggen.

Regelmatig zal ik hier foto's plaatsen van de uitwerkingen van dit project. Dit ga ik niet dagelijks doen. Dat heeft zoals je wel zult vermoeden iets met tijd te maken.....

Fijne dag, groeten Hanny.

1 opmerking:

alma.heijenk@gmail.com zei

leuk project en ja idd elke dag posten is wat veel van het goed. ik blijf het wel volgen....