Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Inmiddels ben ik ook steeds meer met art journaling bezig.

Het werken met verf, inkt, sprays, stencils e.d. is ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Het is dan ook super dat ik lid van het designteam mag zijn bij Dutch Doobadoo en bij Pronty. Want daar komen veel gave materialen vandaan, die ik graag hierbij gebruik.


Door mijn eigen creaties te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.




zaterdag 12 februari 2022

Gebruik eens een stencil met een stift.

 Hallo bloglezers.



 Een stencil wordt vaak gebruikt in combinatie met gesso, structuurpasta en verf.
Maar eigenlijk is een stencil ook heel erg leuk om te gebruiken met een stift.


Hierbij heb ik eerst de contourlijnen van het stencil getekend en terwijl ik het stencil heb laten liggen, heb ik de lijntjes binnenin gekrast.


Hiermee heb ik een art journal pagina gemaakt. In deze art journal ga ik alleen maar restjes papier e.d. verwerken heb ik bedacht. En deze velletjes lagen nog ergens te wachten om er wat mee te gaan doen.
Op deze pagina heb ik verder nog het chipboard met de tandwielen van Pronty Crafts uit de Steampunks collectie (art.nr. 492.010.021) gebruikt. Dit chipboard heb ik eerst zeer slordig met gesso geverfd en daarna met watercolors en embossingpoeders bewerkt.



De tekst ''good things take time' is ook van Pronty Crafts (art.nr. 472.700.010).


En zien jullie deze kleine chipboard accenten? Deze schroeven zijn ook van Pronty. Ik vind ze zo gaaf om te gebruiken. Deze schroeven heb ik met oxide inkt gekleurd en hier wat embossingpoeder op gestrooid en vervolgens heb ik het poeder verhit.


En het leuke is dat op dit chipboard ook nog eens hele gave steampunk insecten zitten
(art.nr. 492.010.022).


Ik heb weer even genoten van het creatief bezig zijn.
Bedankt weer voor je bezoek hier aan mijn blog.
Fijn weekend verder, groeten Hanny.

Geen opmerkingen: